Vier Advent met hierdie leesplanne.

Kers

Advent is ‘n geleentheid om ons harte voor te berei vir die viering van Jesus se geboorte. Dit is ‘n tyd wat gekenmerk word met herinneringe aan alles wat God gedoen het en afwagting vir alles wat Hy gaan doen.

Dit maak nie saak wat jy gedurende hierdie tydperk voel nie, jy kan rus vind in die gawe van Immanuel, “God by ons.”

Dink na oor die hoop, vrede, liefde en vreugde van Jesus se geboorte met hierdie Advent-leesplanne.

Soek nog leesplanne

FacebookDeel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

E-posDeel per e-pos

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Thai Oekraïnies Viëtnamees