Симни ја Библиската Апликација

Добиј бесплатна Библија

за твојот телефон, таблет или компјутер.


Симни ја Библиската Апликација

Читај ја Библијата – Постави го интерфејсот на твојата апликација „Библија“ на јазик по твој избор, на еден од повеќе од 50 јазици. Лесно избери од стотици библиски верзии, на повеќе од 1000 јазици.Локални Библии: Читај дури и без мрежен пристап. Слушај аудио Библии и уживај во опциите прескокнување, брзина на репродукција и контроли за тајмер. Стави ја Библијата во центарот на твоите најблиски врски со заеднички пријателства во апликацијата „Библија“.

Симни ја Библиската Апликација