Hoor Gods stem in je alledaagse leven

Wat is de belangrijkste stem in jouw leven? Je kan waarschijnlijk het gezicht van een specifieke persoon voorstellen, of misschien zelfs hun stem horen in je hoofd. Die relatie is niet zomaar “ontstaan”. Je hebt er aan gewerkt. Je vindt het de moeite waard.

Dit is de soort relatie die God met je wilt als  Zijn adoptie kind. En wat zou er belangrijker kunnen zijn in jouw leven? Hij wilt dat je met hem praat, en Hij wil met jou praten—via Zijn Word. Het start van een nieuwe jaar is het perfecte moment om je relaties en dromen te verfrissen. Hoe ziet jouw 2013 eruit — als je ruimte laat om Hem te horen?

De Leesplannen van de Bijbel App maken het makkelijk om dagelijks in verbinding te komen met God. Mensen over de hele wereld die deel uitmaken van de YouVersion gemeenschap delen constant hoeveel het voor hen betekent om Gods Woord een dagelijkse deel van hun leven te maken. De sleutel hiervan is om er gewoon mee te beginnen. Hieronder hebben we een korte lijst gemaakt om je te helpen om van de Bijbel lezen een dagelijkse gewoonte te maken:

  1. Mocht je dit nog niet hebben gedaan, download de Bijbel App op jouw toestel.
  2. Maak je gratis account aan.
  3. Meld je aan voor een leesplan. (Lees meer…)
  4. Begin dan simpelweg Gods Woord te lezen—of luister naar het Woord—een beetje iedere dag. Zo simpel is het echt!

Om je te helpen de rit uit te zitten, nodig je vrienden uit invite! Het is makkelijk te verbinden met Facebook en Twitter en hun te laten weten dat je aan het lezen bent.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Spaans Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans

CategorieënGeen categorie