Bijbel App voor Android Heeft Twee Gloednieuwe Widgets

Bijbel App Widgets kunnen je helpen om Gods Woord centraal te zetten in je dagelijks leven, en geeft je “in-een-oogopslag” een inkijk in je favoriete functies — gewoon op de Startpagina van je apparaat! De meest recente update van de Bijbel App voor Android bevat twee gloednieuwe Widgets: éen voor de Vers van de Dag en éen voor Leesplannen.

Vers van de Dag Widget

VOTD-2

De Vers van de Dag Widget laat net zoveel zien van de huidige Vers van de Dag die past in de grootte die je hebt geselecteerd. Eén tik op éen van de drie beschikbare groottes neemt je mee naar de Vers van de Dag binnen de Bijbel App. In de twee grotere maten kan je de instellingen van de Widget aanpassen, de Vers van de Dag delen met je vrienden, en zelfs een Versafbeelding maken — en dat begint allemaal direct vanaf je Startpagina! Wanneer je de Vers van de Dag Widget toevoegt,* selecteer je een zwart of wit kleurenthema, kan je transparantie aan- of uitzetten, en de Bijbelversie selecteren welke je wil zien in je Widget.

Leesplannen Widget

BiblePlan-2

Elke van de drie beschikbare groottes van je Leesplannen Widget laat het Plan thema zien van de Plannen waarvoor je je hebt aangemeld, met snelle links naar de huidige Devotionele Inhoud en Bijbelpassages — en weer allemaal vanaf je Startpagina. Wanneer je de Leesplannen Widget toevoegt,* selecteer je een zwart of wit kleurenthema, zet je de transparantie aan of uit, en selecteer je welk(e) Plan(nen) je wilt zien.


* Let op: De manier waarop je Widgets toevoegt aan je apparaat verschilt per fabrikant. Probeer “Widgets” in te voeren in de zoekbalk van je apparaat, of kijk online voor tips hoe je Widgets kan toevoegen op jouw specifieke apparaat.


Tip:We willen uw Bijbel app ervaring zo bijzonder mogelijk maken. Om ervoor te zorgen dat deze versie wordt geïnstalleerd, moet u er zeker van zijn dat op uw apparaat de meest recente Android updates zijn geïnstalleerd. Sommige Bijbel App opties kunnen wellicht niet beschikbaar zijn op oudere apparaten of eerdere versies van Android.

Over de Bijbel App voor Android

De Bijbel App is over de gehele wereld geïnstalleerd op meer dan 195 miljoen unieke apparaten. Ontwikkeld door YouVersion, wordt de Bijbel App in meer dan 1000 Bijbel versies en meer dan 770 talen aangeboden En altijd helemaal gratis.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans