21 dagen uitdaging: 🏅 Start nu en win.

Als je lijkt op de meeste mensen die de Bijbel App downloaden, heb je de Bijbel App geïnstalleerd omdat je gelooft dat het lezen van de Bijbel belangrijk is. En omdat je van plan bent er meer in te lezen. Onze ervaring leert dat een van de beste manieren om een dagelijkse leesgewoonte aan te leren is, het lezen van het ene korte leesplan na het andere, in de Bijbel App.

Dat is waar onze jaarlijkse 21 dagen uitdaging voor bedoeld is: jou helpen om van lezen in Gods Woord een dagelijkse gewoonte te maken.

Je kunt ook prijzen winnen …

Om je te inspireren, zullen we tussen 1 en 21 februari verlotingen houden, waarbij we YouVersion t-shirts, stickers, mokken en zelfs 7-inch Amazon Fire tablets weggeven!1 Om kans te maken op een prijs, hoef je alleen een link te delen op Twitter, Facebook of Instagram, naar het leesplan dat je die dag leest, met hashtag #BibleFor21. We zoeken naar #BibleFor21 om iedere dag een lijst van deelnemers te maken, dus zorg ervoor, dat je je post “Openbaar” maakt, zodat wij het kunnen zien. Zie ook de officiële voorwaarden hieronder.)

prize-pack

…misschien zelfs de Hoofdprijs!

Als je de dagselectie van tenminste één leesplan per dag afmaakt van 1 tot 21 februari, doe je mee in een speciale trekking voor onze hoofdprijs: van alles één — een t-shirt, een stickerpakket, een mok EN een Amazon Fire tablet! (En allerlei andere leuke dingen die we kunnen vinden, die in je pakket passen.)

En, of je nu wel of geen prijs wint, iedereen die alle 21 dagen voltooit, krijgt onze speciale, memorabele 21-dagen uitdaging badge op zijn YouVersion profiel:


(Zie de officiële voorwaarden hieronder.) 


Officiële voorwaarden

📲 Download de Bijbel App

Zorg dat je de Bijbel App hebt geïnstalleerd op je apparaat (of apparaten). Of ga op internet naar bible.com/nl; elke dag klaar voor gebruik van 1 tot 21 februari.

✔️ Meld je aan voor een gratis account

Als je er nog geen hebt, maak dan je eigen gratis YouVersion account aan (of log in met Facebook of Google)

📑 Start met een leesplan

Meld je aan voor een leesplan — of meerdere. We raden je aan om door de leesplannen te bladeren die je interesseren en Sla het op voor Later te gebruiken om de leesplannen te verzamelen die je voor de 21 dagen uitdaging wilt gebruiken.

🗓 Lees elke dag

Van 1 tot 21 februari ga je elke dag naar Leesplannen > Mijn Leesplannen en lees de dagselectie voor tenminste één van de leesplannen waarvoor je je hebt ingeschreven.

Let op! Zorg ervoor dat wanneer je je daggedeelten hebt voltooid, ze ook afgevinkt zijn. (Straks meer hierover.)

👏🏽  Deel je voortgang en win prijzen

Als je het leesgedeelte van de dag hebt voltooid, ga dan naar de Leesplaninformatie (more-filled copy@3x > Leesplaninformatie) in de Bijbel App, tik het delen icoon (share-android of share-ios@2x) en deel je leesplan op Twitter, Facebook of Instagram. Delen is niet nodig om je medaille te verdienen, maar het is nodig om mee te dingen naar één van de vele prijzen die we zullen weggeven.

Let op! We kunnen geen posts zien die gemarkeerd zijn als “Vrienden”, “Prive” of “Alleen ik”. Zorg ervoor dat je post “Openbaar” is — EN dat je de hashtag #BibleFor21 gebruikt — anders kunnen we je post niet zien.

1De prijzenpakketten bevatten artikelen met opdruk van YouVersion, zoals een T-shirt, stickers, mokken, tablets en meer. Prijzen kunnen veranderen of vervangen worden afhankelijk van de beschikbaarheid. De winnaars zullen gecontacteerd worden over hoe ze hun prijzen in ontvangst kunnen nemen. Wegens enkele beperkingen met betrekking tot internationale verzending zullen niet alle artikelen naar alle landen verstuurd kunnen worden.

🏅 Verdien een medaille!

All gebruikers die de 21-dagen uitdaging voltooien — dagelijks de dagselectie van tenminste één leesplan lezen gedurende 21 dagen (1 tot 21 februari) — zal de speciale herinneringsmedaille in de Bijbelapp ontvangen. (Posts op Twitter, Facebook of Instagram zijn niet vereist.)

Let op! Medailles worden tijdens de uitdaging elke dag automatisch toegekend op basis van afgevinkte dagen. Daarom is het zo belangrijk dat je zorgt dat je leesgedeelte IEDERE DAG van de uitdaging is afgevinkt. We kunnen gebruikers geen medailles toekennen als de leesgedeelten TIJDENS DE UITDAGING niet zijn afgevinkt.

Let op: Als je al met een leesplan begonnen was voor de 21 dagen uitdaging, die begint op 1 februari, is dat geweldig! Ga gewoon door en zorg ervoor dat je tenminste één daggedeelte per dag voltooit tussen 1 en 21 februari — en dat iedere dag afgevinkt wordt.


Zo, laten we beginnen.

Als je nog niet begonnen bent aan je volgende leesplan, is de 21 dagen uitdaging van dit jaar een geweldige reden om daar mee te starten. Met duizenden plannen om uit te kiezen, zul je er zeker meerdere ontdekken die je zullen bevallen.

Ontdek Leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans