Aankondiging van de winnaars van de 21 dagen uitdaging 2017

Op 1 februari nodigden we jou uit mee te doen aan de 21 dagen uitdaging van dit jaar. Gebruikers, die de daglezing van tenminste één leesplan voltooiden in de periode 1 februari t/m 21 februari, zijn opgenomen in een willekeurige loting voor onze hoofdprijs: een T-shirt, een stickerpakket en een Amazon Fire tablet! De resultaten zijn bekend en de gelukkige winnaar is:

Austin H.

Gefeliciteerd, Austin!

(Vergeet niet om de Bijbel App op je nieuwe Fire tablet te installeren!) 😉

21 dagen uitdaging prijzen

Gedurende de uitdaging hebben veel geregistreerde gebruikers gedeeld welk plan ze aan het lezen waren met de hashtag #BibleFor21. Zij hebben ook prijzen gewonnen. 1 Hier zijn ze:

Lanae O.

Joe G.

Nicole B.

Charles S.

Donald P.

Zoltán B.

Chris W.

Katlyn M.

Temo R.

Erica J.

JaSha J.


1Wekelijkse winnaars zullen worden gecontacteerd via het social media kanaal waar je gepost hebt. De winnaar van de hoofdprijs zal worden gecontacteerd via het e-mailadres dat verbonden is aan je YouVersion profiel. Winnaars zullen in de komende weken hun prijzen ontvangen. Lees hier de volledige tekst van de spelregels.


21 dagen uitdaging medaille

Natuurlijk gaat het in de 21 dagen uitdaging niet om de prijzen. Het gaat erom dagelijks tijd door te brengen in Gods Woord. Dus zeggen we tegen iedereen die de 21 dagen uitdaging dit jaar voltooide: goed gedaan! Als jouw speciale 21 dagen uitdaging medaille nog niet verschenen is op je YouVersion profiel, dan zou dat ergens deze week moeten gaan gebeuren.


Hou dit moment vast!

We hopen dat de tijd, die je doorbracht in Gods Woord tijdens de afgelopen drie weken, je dichter bij Hem hebben gebracht. En we hopen dat het je geholpen heeft om je dagelijkse gewoonste van het Bijbellezen vol te houden. Onze statistieken van eerdere uitdagingen zijn duidelijk: wanneer je een dagelijkse gewoonte een aantal weken volhoudt, kan dat je verder op weg helpen om regelmatig de Bijbel te lezen.

En met duizenden leesplannen in vele talen ben je in een paar klikken bij jouw volgende favoriete leesplan:

Ontdek leesplannen


De Bijbel app

De Bijbel App is wereldwijd op bijna 260 miljoen apparaten geïnstalleerd. In aanvulling op de meer dan 1400 Bijbelvertalingen in meer dan 1000 talen, bevat de Bijbel App nu meer dan 2500 leesplannen in tientallen talen. Leesplannen helpen je met het ontwikkelen van een gewoonte om de Bijbel te lezen, doordat je elke dag specifieke Bijbelgedeelten krijgt aangereikt. De aanvullende informatie helpt je te begrijpen wat je leert. En de Bijbel App is altijd gratis.

www.bible.com/app

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans