Aankondiging Succesreeks: De Bijbelleesgewoonte die je altijd al wilde

Succesreeks

Wat houd ik veel van uw wet!
Ik denk er de hele dag over na.

Psalm 119:97

De Bijbel is Gods Woord aan ons. Het is het geestelijk voedsel dat we elke dag nodig hebben, om doelbewust met liefde en wijsheid te leven. Daarom zijn we blij Succesreeks te kunnen aankondigen. We hebben Succesreeks speciaal ontworpen om je te helpen je gewoonte te versterken om met God te verbinden door zijn Woord.

De sterkste gewoonte begint klein.

Of je nu je gewoonte om de Bijbel te lezen wilt vernieuwen, of je er voor het allereerst een gewoonte van wilt maken, consequentie is de sleutel. Succesreeks laat je zien hoeveel opeenvolgende dagen je de Bijbel App hebt geopend, bovenaan in je Thuisscherm.1

Succesreeks mijlpaal

Succesreeks helpt je om het stap voor stap te doen.

Succesreeks moedigt je aan met pushberichten: kleine herinneringen om verbinding te maken, die je helpen een ritme op te bouwen. En gaandeweg, elke keer dat je een nieuwe mijlpaal bereikt — zoals 7 dagen op een rij Gods Woord lezen of je vorige record verslaan — beloont Succesreeks je prestaties met speciale minivieringen.

Huidige Succesreeks

Het zijn slechts drie eenvoudige stappen:

  1. Update je app. (Nu is een goed moment.)
  2. Maak vandaag verbinding. (Open gewoon de app.)
  3. Kom morgen terug. (Herhaal Stap 2.)

Dat is alles! Als je eenmaal onze nieuwste versie hebt, bouw je elke dag dat je de Bijbel App opent, je Succesreeks op … wat betekent dat je je gewoonte aan het versterken bent. Lees of luister naar de Bijbel. Geniet van de daglezing van één van je Leesplannen. Bekijk een video in de Bijbel App. Zoek vrienden in de Bijbel App en laat je vriendengroep groeien.

Nu updaten


Notities

1 Voor Succesreeks is het nodig dat je een netwerkverbinding hebt en ingelogd bent op je YouVersion account.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans