Aankondiging van de winnaars van de Zomeruitdaging 2017

Twee weken geleden nodigden we je uit om mee te doen aan onze allereerste Zomeruitdaging. Gebruikers, die tussen 25 juni en 8 juli ten minste 7 opeenvolgende dagen de daglezing van tenminste één leesplan voltooiden, zijn opgenomen in een willekeurige loting voor onze hoofdprijs: een T-shirt, een stickerpakket, een mok en een Amazon Fire tablet! De resultaten zijn bekend en de gelukkige winnaar is:

Julie L.

Gefeliciteerd, Julie!

(Vergeet niet de Bijbel App te installeren op je nieuwe Fire Tablet!) 😉

Zomeruitdaging prijzen

Tijdens de uitdaging hebben veel geregistreerde gebruikers hun leesplan gedeeld met de hashtag #HalfYearResolution. Ook zij hebben prijzen gewonnen.1 Hier zijn ze:

Caitlin M.

Laura G.

Lauren B.

John M.

Donna G.

Michael F.

Scott N.

Halley H.

Keri C.

Maricela M.


1Wekelijks zullen winnaars worden gecontacteerd via het social media kanaal waar je gepost hebt. De winnaar van de hoofdprijs zal worden gecontacteerd via het e-mailadres dat verbonden is aan je YouVersion profiel. Winnaars zullen in de komende weken hun prijzen ontvangen. Lees hier de volledige tekst van de spelregels.


Zomeruitdaging medaille Natuurlijk gaat het in de Zomeruitdaging niet om de prijzen.Het gaat erom dagelijks tijd door te brengen in Gods Woord. Dus zeggen we tegen iedereen die onze allereerste Zomeruitdaging voltooide: Goed gedaan! Als jouw speciale Zomeruitdaging medaille nog niet verschenen is in je YouVersion profiel, dan zou dat ergens deze week moeten gaan gebeuren.


Hou dit moment vast!

We hopen dat de tijd die je de laatste twee weken doorbracht in Gods Woord je dichter bij Hem hebben gebracht. En we hopen dat het je geholpen heeft om je gewoonte dagelijks in de Bijbel te lezen op te frissen. Onze statistieken van eerdere uitdagingen zijn duidelijk: als je een dagelijkse gewoonte een aantal weken volhoudt, helpt dat jou daarna enorm om regelmatig in de Bijbel te blijven lezen. En met duizenden leesplannen in vele talen ben je in een paar klikken bij jouw volgende favoriete leesplan:

Ontdek leesplannen


Bijbel App pictogram

De Bijbel app

De Bijbel App is wereldwijd op bijna 276 miljoen apparaten geïnstalleerd. In aanvulling op de meer dan 1500 Bijbelvertalingen in meer dan 1000 talen, bevat de Bijbel App nu meer dan 3300 leesplannen in tientallen talen. Leesplannen helpen je met het ontwikkelen van een gewoonte om de Bijbel te lezen, doordat je elke dag specifieke Bijbelgedeelten krijgt aangereikt. De aanvullende informatie helpt je te begrijpen wat je leert. En de Bijbel App is altijd gratis.

www.bible.com/app

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans