YouVersions Zomeruitdaging 2017: Een nieuwe start voor jouw Bijbel gewoonte.


Als je hebt meegedaan aan de 21-Dagen Uitdaging eerder dit jaar, dan weet je hoe goed het kan voelen een dagelijkse Bijbel lees gewoonte te starten. We zijn ervan overtuigd dat één van de beste manieren om dagelijks tijd door te brengen met de bijbel, is gebruik te maken van de Bijbel app en steeds het ene korte leesplan na het ander af te ronden.

Dat is waar de Zomeruitdaging om gaat: je helpen om je dagelijkse gewoonten van connectie met Gods Woord te vernieuwen.

Laat ons je vanaf 25 juni voor twee weken inspireren!


Prijzenpakket

Zo werkt het.

Voltooi tussen 25 juni en 8 juli tenminste zeven dagen na elkaar een dagelijkse lezing van een leesplan en je verdient onze speciale 2017 Zomeruitdagingsbadge en maakt kans op mooie prijzen. Je hoeft niet slechts één leesplan te doen dat zeven dagen duurt. Je kunt bezig zijn in een leesplan dat langer dan zeven dagen duurt. Of je kunt het plan afmaken waar je al mee bezig was en meteen daarna een nieuwe starten. Zorg er wel voor dat je in die periode in ieder geval elke dag één dag van tenminste één leesplan leest!


Officiële voorwaarden

📲  Download de Bijbel App

Zorg ervoor dat je de Bijbel App hebt geïnstalleerd op een apparaat (of apparaten) of dat je toegang hebt tot Bible.com en dat je die elke dag van 25 juni tot 8 juli kunt gebruiken.

✔  Meld je aan voor een gratis account

Als je nog geen eigen account hebt, kun je een gratis YouVersion account aanmaken (of meld je aan met Facebook of Google).

📑  Begin met een leesplan

Meld je aan voor een leesplan — of voor meerdere. We raden je aan om door de leesplannen te bladeren die je interesseren en Sla het op voor Later te gebruiken om leesplannen te verzamelen die je wilt gebruiken voor de Zomeruitdaging.

Opmerking: Je hoeft op 25 juni niet met een nieuw leesplan te beginnen. Als je voor 25 juni al met een plan bent begonnen  — of meer dan één — prima! Ga gewoon door zonder een dag over te slaan. (Lees door voor meer informatie.)

🗓  Lees iedere dag

Ga tussen 25 juni en 8 juli ten minste 7 dagen na elkaar naar je leesplannen > Mijn Leesplannen en lees het daggedeelte van ten minste één van de plannen waarvoor je je hebt aangemeld.

Let op! Zorg ervoor dat wanneer je je daggedeelten hebt voltooid, ze ook afgevinkt zijn. (Straks meer hierover.)

👏🏽  Deel je vooruitgang, maak kans om te winnen

Ga na het lezen van het daggedeelte in de Bijbel App naar de informatiepagina van dat leesplan (  Meer icoon  > Leesplaninformatie), tik op het pictogram delen (  Android Delen icoon  of  iOS Delen icoon  ) en deel je leesplan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #HalfYearResolution. Delen is niet nodig om je Medaille te verdienen, maar het is wel nodig om een van de vele prijzen te kunnen winnen die we zullen weggeven.

Let op! Wanneer je een bericht op social media plaatst, kunnen we posts die als "vrienden", "privé" of "alleen ik" zijn gemarkeerd niet zien. Zorg ervoor dat je je social media post als "publiek" markeert  — EN dat je #HalfYearResolution toevoegt — anders kunnen we je bericht niet zien.

1 De prijzenpakketten bevatten artikelen met opdruk van YouVersion, zoals een T-shirt, stickers, mokken, tablets en meer. Prijzen kunnen veranderen of vervangen worden afhankelijk van beschikbaarheid. De winnaars zullen gecontacteerd worden over hoe ze hun prijzen in ontvangst kunnen nemen. Wegens enkele beperkingen met betrekking tot internationale verzending zullen niet alle artikelen naar alle landen verstuurd kunnen worden.

🏅  Verdien een medaille!

All gebruikers die de Zomeruitdaging voltooien — dagelijks de dagselectie van tenminste één leesplan lezen gedurende 7 opeenvolgende dagen (25 juni tot 8 juli) — ontvangen de speciale herinneringsmedaille in de Bijbel App. (Posts op Twitter, Facebook of Instagram zijn niet vereist.)

Let op! Medailles worden automatisch toegekend op basis van 7 opeenvolgende afgevinkte dagen tijdens de uitdaging. Daarom is het zo belangrijk dat je zorgt dat je leesgedeelte IEDERE DAG van de uitdaging is AFGEVINKT.


Start, door enkele leesplannen te zoeken.

De Zomeruitdaging begint al over een paar dagen. Daarom raden we je aan om nu alvast leesplannen te zoeken die je wilt lezen tijdens de uitdaging. De leesplannen die we hieronder hebben gezet zijn niet noodzakelijk voor de Uitdaging; het zijn er gewoon een paar om je te helpen van start te gaan. Als je een leesplan vindt dat je leuk lijkt, open het dan en klik op “Sla op voor Later”. Denk eraan met je plan te starten op 25 juni!

Ontdek Leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans