🎉 Maak 2018 jouw beste jaar tot nu toe. 📆

Kickstart 2018

Maak 2018 jouw beste jaar tot nu toe.

Iedere dag word je door anderen beïnvloed: vrienden en familie, nieuws en entertainment, zelfhulp artikelen en “life hacks” — en ook jouw gedachten worden hierdoor beïnvloed. Maar wat zou er gebeuren als je je dit jaar het meest laat beïnvloeden door Gods stem?

De Here laat ons zien hoe we moeten leven, en Hij is verheugd als Hij ziet dat wij dat ook doen.

Psalm 37:23


Aan de slag gaan is makkelijker dan je denkt.

Hoe kun je een dagelijkse Bijbelleesgewoonte opbouwen in 2018? Door stap voor stap door te gaan. Leesplannen, Overdenkingen — hoe je ze ook wil noemen: deze plannen helpen je om Gods Woord dagelijks te overdenken, door elke dag een stukje te lezen of te luisteren.

Jouw beste jaar tot nu toe begint vandaag…

Het betere leesplan
Old Testament – The Books of History
60 Om te Beginnen
Mattheüs

Meer plannen die je kunt lezen


Wat is het volgende?

Over een aantal dagen zullen we je uitleggen waarom het zo belangrijk is voor volgers van Christus om elke dag met Gods Woord bezig te zijn. En we zullen je laten kennis maken met een onderdeel van de Bijbel App dat speciaal gemaakt is om je daar mee te helpen. We zullen ook drie simpele manieren met je delen waardoor je bijna overal Gods Woord kunt lezen.

Bijbel App

YouVersion. Het is uw Bijbel.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans