Hoe kun je ontdekken wat God voor jou wil doen?

Succesreeks

Dag voor dag.

Je ziel heeft elke dag geestelijk voedsel nodig. Als wij ons dagelijks met de Bijbel bezighouden, leert het door God geïnspireerde Woord ons wat waar is. Het toont ons dingen in ons leven die we kunnen verbeteren. En het helpt ons om zowel voldoening als een doel te vinden.

Neem het gedrag en de gebruiken van deze wereld niet over, maar laat je omvormen door God. Hij verandert je denkpatronen en maakt je zo tot een nieuw persoon.

Romeinen 12:2a


Succesreeks helpt je om dagelijks de Bijbel te gebruiken.

Succesreeks laat je zien hoeveel dagen achtereen je de Bijbel App gebruikt hebt. Het moedigt je aan om elke dag in de Bijbel te lezen.1 Als het ernaar uit ziet dat je een dag gaat missen, stuurt de Bijbel App je een herinnering. Succesreeks beloont je zelfs met een speciaal minifeestje als je een nieuwe mijlpaal bereikt.

En ermee starten is makkelijk…


Lees of luister naar de Bijbel

Reader view with Audio controls

Abonneer je op Tekst van de Dag

<Tekst van de Dag Subscriptions

Kijk een video

Video

Start vandaag


Volgende keer…

In de laatste e-mail van deze serie zullen we je laten zien hoe we onze twee krachtigste functies hebben samengebracht om de beste Bijbel App ervaring aan te bieden. We zullen je ook laten zien hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. (Het is heel makkelijk!) Dan zullen we alles samenbrengen om jou te helpen bij je nieuwe manier waarop je de Bijbel gebruikt.

Bible App Logo

YouVersion. Jouw Bijbel.


1 Succesreeks vereist een netwerkverbinding en dat je bent aangemeld met je YouVersion-account. Hoe je de Bijbel App ook gebruikt, elke dag dat je de app gebruikt draag je bij aan je succesreeks. Leer meer over de succesreeks op onze blog.

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans