Een gebed voor hen die financieel lijden

Mijn God zal uit zijn rijkdom in Christus Jezus u alles geven wat u nodig hebt.

Filipenzen 4:19

God, U weet waar we doorheen gaan. En we zijn dankbaar dat U de moeilijkste omstandigheden kunt wegnemen en veranderen voor ons welzijn en Uw glorie.

U kunt alle dingen goedmaken, dus we vragen U om verloren banen, financiën, relaties, middelen en hoop te herstellen.

Laat iedereen die het financieel moeilijk heeft zien dat U dichtbij hen bent en omring ze met mensen die hen in deze tijd zullen helpen. Voorzie alstublieft in hun directe behoeftes, terwijl zij U vertrouwen voor langetermijnoplossingen.

Verander angst in geloof terwijl Uw goede plannen voor hen worden geopenbaard. Vernieuw hun hoop en geef ze de moed om opnieuw te dromen terwijl ze op U wachten. Herinner ze aan hun waarde en vul hen met vrede.

Onze God, kom en doe wat alleen U kunt doen.

In Jezus’ naam, amen.

Gebedspictogram

Bid in de Bijbel App

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans