Zo kun jij helpen hoop te verspreiden.

GOD KAN ONEINDIG VEEL MEER DOEN
dan wij ooit kunnen bidden of beseffen!

Efeziërs 3:20

Je blijft zoveel mogelijk binnen en bewaart sociale afstand. Je checkt regelmatig hoe het gaat met familie, vrienden en buren. We willen graag een extra manier voorstellen om jouw zorg naar anderen uit te breiden.

Er wordt geschiedenis geschreven.

Terwijl we allemaal worden geconfronteerd met uitdagingen tijdens deze wereldwijde pandemie, realiseer je je misschien niet dat we ook een seizoen meemaken van grote spirituele bewustwording. Over de hele wereld zoeken mensen naar antwoorden en hoop. En wat miljoenen vinden is een uitnodiging voor een relatie met God.

Gedurende de laatste zes weken mochten we er getuige van zijn dat God zich op een geweldige wijze manifesteert. We zagen de grootste toename van gebruikers ooit. Meer mensen zoeken in de Bijbel naar hoop en vrede. Ze delen Bijbelverzen en Versafbeeldingen met elkaar en ze gaan via de Bijbel App voor Kinderen aan de slag met Gods Woord, samen met hun gezin. Ook werden in de afgelopen maand meer dan 1,6 miljoen gebeden toegevoegd. Ons team van vrijwilligers is ook méér dan ooit betrokken. Ze bieden hun tijd en talenten aan om de wereldwijde YouVersion gemeenschap te dienen.

“YouVersion heeft me toegang tot de Bijbel gegeven, waardoor mijn relatie met God is toegenomen en ik elke dag verbonden ben met Zijn Woord. Het is een zegen om YouVersion te hebben. Ik ben zo dankbaar dat ik in moeilijke tijden wordt herinnerd aan goede berichten.” – Imani S

Maar dit is slechts het begin.

We weten dat God zoveel meer wil doen want Hij blijft mensen van over de hele wereld naar Zich toe trekken. Zoveel mensen zullen naar dit hoofdstuk in de geschiedenis terugkijken als een bepalend moment in hun relatie met God. Dit werk is belangrijk, nu en tot in eeuwigheid.

En jij kunt er deel van uitmaken.

Wij geloven van harte dat dagelijks zoeken naar intimiteit met God, de kracht heeft om levens te veranderen. Onze hoop is dat iedereen in onze gemeenschap op een belangrijke reis is, om de persoon te worden die God bedoeld heeft, om in Hem te blijven en iedere dag dichter bij Hem te komen. Wij erkennen dat er vandaag veel behoeftes zijn in onze gemeenschappen. We blijven samen bidden voor onze wereld en voor mensen die financieel worstelen.

We erkennen ook dat velen op zoek zijn om het werk te steunen dat mensen hoop geeft. Wij zouden vereerd zijn om samen te werken in deze missie. Ook wij begeleiden mensen uit alle landen op aarde om elke dag onze geweldige, liefhebbende God te zoeken.

Geef aan YouVersion

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans