Wat sou gebeur as jou volgende besluit ‘n nalatenskap het?

Oop hande

Wat kan jy doen om die wêreld ‘n beter plek te maak?

Gee jouself aan
iets groter.

Vandag is Donasie Dinsdag, ‘n beweging waar mense gee aan ‘n saak waaroor hulle passievol is en ander inspireer om iets te doen.

Mense regoor die wêreld ondervind alreeds die lewensveranderende krag van God se Woord: die YouVersion Bybel Toep is al op amper 400 miljoen toestelle geïnstalleer. Dis miljoene mense wat God nader aan Hom trek… en dis maar net die begin.

Met een klik kan jy help om ‘n ewige impak op hierdie geslag en ander te maak.

Vat hande met die wêreldwye YouVersion beweging, deur te gee, en deel dan jou storie op sosiale media met die hutsmerk #GivingTuesday (#DonasieDinsdag). Moedig jou vriende en familie aan om jou te volg en laat ons so saam die liggaam van Christus versterk:

Gee Nou

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans