Een nieuwe Bijbel App voor Kinderen verhaal: Jezus geneest de Dochter van Jaïrus: “Tijd om op te staan”

In het meest recente verhaal van de Bijbel App voor Kinderen, “Tijd om op te staan,” geneest Jezus de dochter van een leider van de tempel. In een verhaal van Lucas 8:40–42 en 49–56 in het Nieuwe Testament, gaat Jaïrus, een belangrijke leider, naar de plek waar Jezus aan het onderwijzen is en vraagt hem of Hij zijn kleine meisje wil komen helpen, die heel ziek thuis ligt. Jezus gaat met Jaïrus mee naar zijn huis om haar te zien. Maar voordat ze er aankomen, komt er een man aan die voor Jaïrus werkt, met verdrietig nieuws: “Uw dochter is al gestorven.” Jezus vertelt Jaïrus om niet bang te zijn, maar enkel te geloven.

TimetoGetUp_Scene3_FINAL

Wanneer Jezus en Jaïrus bij zijn huis aankomen, zijn de mensen daar heel verdrietig, omdat Jaïrus’ kleine meisje is gestorven. Jezus vertelt hen dat ze niet dood is maar slaapt. Maar ze lachen Hem uit. Jezus gaat naar binnen om haar te zien en neemt haar mama en papa en drie van Zijn discipelen met Hem mee. Jezus neemt haar hand en zegt, “Wordt wakker, kleine meid, en wordt weer levend!”

En ze leeft! De mama en papa van het kleine meisje zijn verrast en blij maar Jezus zegt tegen hen dat ze tegen niemand mogen vertellen wat er is gebeurd. Dan vertelt Hij hen om het meisje iets te eten te brengen.

TimetoGetUp_Scene5_FINAL

Om “Tijd om op te staan” nu te krijgen, hoef je alleen maar de Bijbel App voor Kinderen te openen, en op het nieuwe verhaal icoontje te klikken. Als je de Bijbel App voor Kinderen nog niet hebt, is het makkelijk om te krijgen en altijd gratis! Klik gewoon op één van de knoppen hieronder.


 

The Bible App for Kids icon

Over de Bijbel App voor Kinderen

De Bijbel App voor Kinderen is de nieuwste app van YouVersion, de makers van de Bijbel App. Gemaakt om kinderen een eigen, vreugdevolle Bijbel ervaring te geven. Ontwikkeld in samenwerking met OneHope, is de Bijbel App voor Kinderen al geïnstalleerd op meer dan 7 miljoen Apple, Android en Kindle apparaten en het is altijd helemaal gratis. Kinderen van over de hele wereld kunnen genieten van de Bijbel App voor Kinderen in het Engels, Braziliaans Portugees, Chinees, Koreaans, Russisch, Spaans — en heel recent, zelfs in het Nederlands!

Download het nu

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Spaans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Koreaans