Wijzig talen vanuit de Bijbel App voor Kinderen!


In de allernieuwste functie kan je nu elk van de vele talen van de Bijbel App voor Kinderen selecteren…direct vanuit de app! Als dit je eerste keer is dat je de Bijbel App voor Kinderen installeert, heb je deze functie voor de eerste keer wanneer je de app opent. Of, als je de Bijbel App voor Kinderen al hebt, hoef je alleen maar te updaten naar de nieuwste versie en dan te kijken in Instellingen voor “Taal.” De app somt dan alle beschikbare talen op, in die taal zelf en in je huidige geselecteerde taal. Klik gewoon op welke je wil:

Wanneer je een verhaal in een andere taal opent, moet de app dat verhaal opnieuw downloaden. Elke keer als je een verhaal opent, als je dat verhaal daarvoor al hebt gedownload, zal de Bijbel App voor Kinderen gewoon degene op je apparaat verwisselen voor datzelfde verhaal in de nieuwe geselecteerde taal. Maak je geen zorgen: het is simpel! En, nog belangrijker, je kinderen zullen geen sterren verliezen die ze hebben gekregen of items die ze al hebben verzameld. (De Bijbel, App voor Kinderen herinnert zulke dingen in elke taal.)

We weten dat je kinderen ervan zullen houden om hun favoriete Bijbelverhalen te ervaren in de taal van hun hart!The Bible App for Kids icon

Over de Bijbel App voor Kinderen

De Bijbel App voor Kinderen is de nieuwste app van YouVersion, de makers van de Bijbel app, ontworpen om kinderen een vreugdevolle eigen Bijbelervaring te geven. Ontwikkeld in samenwerking met OneHope, is de Bijbel App voor Kinderen al geïnstalleerd op meer dan 8 miljoen Apple, Android en Kindle apparaten en het is altijd helemaal gratis. Kinderen van over de hele wereld genieten nu van de Bijbel App voor Kinderen — in Braziliaans Portugees, Chinees, Nederlands, Engels, Duits, Koreaans, Spaans en Russisch!

Download het nu

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Koreaans