Bijbel App voor iOS gebruikt nu 3D Touch

Wat als je enkel een paar seconden hoefde te drukken op je thuisscherm voor Bijbelse inspiratie? Met de nieuwste Bijbel App update voor jouw iPhone 6s of 6s Plus, kan je dit! Door de 3D Touch te gebruiken, spring je onmiddellijk naar de meest gebruikte Bijbel App mogelijkheden, rechtstreeks vanuit je thuisscherm.

 

Druk simpelweg op het Bijbel App icoon, selecteer dan Lezen, Zoeken, Vers van de Dag of Leesplannen. Je kan zelfs specifieke leesplannen toevoegen aan je thuisscherm. Eenmaal in de Bijbel App, helpt Apple’s nieuwe ‘Peek and Pop’ je op een meer intuïtieve manier gebruik te maken van je leesplanmomenten en je profielfoto’s.


Tip:

We willen dat je Bijbelervaring altijd zo geweldig mogelijk is, dus controleer of je de meest recente systeem update hebt geïnstalleerd, voordat je een nieuwe update van de Bijbel App installeert. Sommige Bijbel App mogelijkheden zijn niet beschikbaar op oudere toestellen, of oudere versies van je besturingssysteem. Apple’s 3D Touch en Peek and Pop zijn momenteel enkel beschikbaar op iPhone 6s en iPhone 6s Plus.


 

Over de Bijbel App

De Bijbel App is over heel de wereld geïnstalleerd op meer dan 195 miljoen toestellen. De Bijbel App, ontwikkeld door YouVersion, biedt meer dan 1200 Bijbel versies in meer dan 870 talen aan. En het is altijd helemaal gratis.

Nieuwe Bijbel App pictogram
 

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans