Binnenkort start de 21-dagen Uitdaging 2018

De 21-dagen Uitdaging start binnenkort

Een nieuwe gewoonte kan je al opbouwen door drie weken consequent je nieuwe gedrag vol te houden. Daarom zijn we begonnen met de jaarlijkse 21-dagen Uitdaging: we willen je op weg helpen om elke dag met de Bijbel bezig te zijn. Begin nu met een nieuw leesplan… en begin elke dag in dit nieuwe jaar met een frisse blik.


Zo werkt de 21-dagen Uitdaging:

Begin op 1 februari door 21 dagen lang minstens één dag van een leesplan af te maken. Dat is alles!

Je hoeft niet per se één leesplan van 21 dagen (of meer) te doen. Je mag ook een reeks kortere leesplannen na elkaar doen. Zorg er wel voor dat je in die periode van 21 dagen elke dag minstens één dag van tenminste één leesplan leest!

21-dagen Uitdaging Medaille 2018

Als je alle 21 dagen hebt voltooid ontvang je aan het einde van de Uitdaging een speciale 21-dagen Uitdaging Medaille van 2018 in je Bijbel App-profiel. We selecteren ook willekeurig één winnaar uit alle gebruikers die alle 21 dagen hebben voltooid. Die ontvangt een ​​speciale prijs. Maar, het belangrijkste is:

Je bouwt een nieuwe dagelijkse Bijbelleesgewoonte op!


Start met het selecteren van enkele Leesplannen.

De 21-dagen Uitdaging begint al over een paar dagen. Daarom raden we je aan om nu alvast leesplannen te zoeken die je wilt lezen tijdens de Uitdaging. Hieronder staan enkele tips om te beginnen. Als je een leesplan vindt dat je leuk lijkt, open het dan en kies “Sla het op voor Later”. Of, beter nog…

Tik op Start Leesplan, selecteer Met vrienden, stel de startdatum in op Donderdag 1 Februari en nodig vrienden uit om mee te doen!

Ontdek Leesplannen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans