Aankondiging van de winnaars van de 21-dagen Uitdaging 2018

Op 1 februari hebben we je uitgenodigd om deel te nemen aan de 21-dagen Uitdaging. Als je alle 21 dagen hebt voltooid (zonder dagen te missen) : goed gedaan! Ergens in de loop van de volgende week ontvang je je 21-dagen Uitdaging medaille:

21-dagen Uitdaging Medaille 2018

Je kunt je medailles bekijken in de Bijbel App. Ga naar je profiel en selecteer Medailles. Als je je 21-dagen Uitdaging 2018 medaille nog niet ziet, geen paniek!  😊  Het kan enkele dagen duren voordat alle medailles zijn uitgereikt.


De winnaar van de hoofdprijs

Prijzenpakket

Iedereen die van 1 februari tot 21 februari elke dag ten minste één dag van een Leesplan voltooide, zonder één dag te missen, maakte kans op onze hoofdprijs: een T-shirt, een stickerpakket, een mok en een Google Home Mini! De resultaten zijn bekend en de gelukkige winnaar is:

Kaila R.

Gefeliciteerd Kaila!


Blijf het één dag tegelijk doen. En geef niet op.

We hebben het vertrouwen dat de tijd, die je doorbracht in Gods Woord tijdens de afgelopen drie weken, je dichter bij Hem heeft gebracht. We hopen ook dat het je geholpen heeft om je dagelijkse gewoonte van het Bijbellezen vol te houden. De statistieken van eerdere uitdagingen bewijzen dat als je een dagelijkse gewoonte een aantal weken volhoudt, het je verder op weg helpt om regelmatig de Bijbel te lezen.

We bieden duizenden Leesplannen, in tientallen talen, en we voegen er steeds meer toe. Je volgende Leesplan is slechts een paar klikken verwijderd:

Ontdek Leesplannen


Bijbel App logo

De Bijbel App

Bestudeer Gods Woord op je smartphone, tablet, of online op Bible.com.

Heb je ooit geworsteld om de Bijbel te begrijpen? Dacht je dat het te moeilijk zou zijn om die te lezen, of kon je niet bedenken hoe het op jou van toepassing zou kunnen zijn? Speciaal voor jou hebben we de Bijbel App gemaakt. De Bijbel App helpt je de Bijbel in je eigen tempo te verkennen, alleen of (nog beter) met vrienden. Leesplannen voeden je met de Bijbel in korte, dagelijkse selecties, gecombineerd met audio, video, of tekst. Die helpen je te begrijpen wat er staat, laten je nadenken over wat het betekent en helpen je de waarheid in je eigen leven toe te passen. Leesplannen doornemen is eenvoudig – en fun. En met duizenden Leesplannen om te verkennen (en er worden steeds nieuwe toegevoegd), zul je altijd weer iets nieuws ontdekken. Zoek een Bijbelvertaling (of meerdere) die Gods Woord echt tot leven brengt voor jou: we bieden honderden vertalingen in meer dan duizend talen. En als je liever luistert dan leest, probeer dan de Luisterbijbels.

Dit is helemaal gratis: geen advertenties, geen in-app aankopen, geen verplichtingen. Hoe? Door de onmetelijke vrijgevigheid van honderden partners en zendingsorganisaties, die allemaal samenkomen in één gedeelde visie: iedereen op aarde helpen Gods Woord te ervaren. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven. De Bijbel App is (tot nu toe) al op meer dan 300 miljoen unieke apparaten over de hele wereld geïnstalleerd. Probeer het nu zelf. En ontdek je eigen Bijbelervaring.

www.bible.com/app

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans