Gee aan iets wat hoop gee

Wêreldkaart

As jy kon help om die wêreld te verander … sou jy?

Om hoop te verskaf wat in God se Woord gevind word, is een van die beste gawes wat ons aan ‘n wêreld kan gee wat wanhoop in die gesig staar.

Dit is ‘n geskenk wat alles verander.

- Luis R.

“Ek was bewus van die Bybel, maar ek het nooit die kans gekry om dit te lees nie. Ek het nie geweet waar om te begin nie. Vandat ek egter die YouVersion-toepassing begin gebruik het, was dit makliker. Deur leesplanne te lees, het ek ‘n gewoonte ontwikkel wat my elke dag die Bybel laat lees het — en dit is toe wat ek ‘n verandering in my lewe opgemerk het. Ek het uiteindelik verstaan wat Jesus aan die kruis gedoen het, en ek het Hom in my lewe ingenooi. My hele doel in die lewe het nou verander. Ek wil dankie sê aan YouVersion wat die Woord van God neem en dit met miljoene mense regoor die wêreld deel.”

– Luis R.

Daar is honderde miljoene mense soos Luis in die YouVersion-gemeenskap, en God vorm elkeen deur sy Woord.

Die Woord van God is lewendig en aktief … en dit herskep mense net soos jy.

Maar vir elke persoon in ons Gemeenskap wat nader aan God kom, is daar iemand buite ons Gemeenskap wat nog nie die lewensveranderende krag van God en sy Woord ervaar het nie. Jy kan help om dit te verander …

Maak op hierdie Donasie Dinsdag ‘n onmiddellike impak met ‘n ewige verskil.

Dink aan die hoop, vreugde en vrede wat jy gevind het om deur YouVersion nader aan God te kom. Daar is miljoene mense wat steeds nie weet dat hierdie hulpbron net ‘n klik weg is nie. Maar stel jou net voor hoe hulle lewens sal verander wanneer hulle uitvind.

Help om ‘n wêreldwye beweging te bevorder deur
te ondersteun wat God deur YouVersion doen.

Skenk Nou

Nadat jy ‘n donasie gegee het, gaan deel op sosiale media hoe God YouVersion in jou lewe gebruik het, deur die hutsmerk #DonasieDinsdag te gebruik en merk ons @YouVersion.

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans Pools Viëtnamees