YouVersion: Nu in Twee keer zoveel Versies, 40 Talen

Sneller dan ooit tevoren, zijn we bezig met het beschikbaar stellen van nieuwe Bijbelversies en talen in de Bijbel App voor mobiele apparaten en op YouVersion.com. Minder dan twee weken geleden, had YouVersion 54 Bijbel versies in 24 talen. Vandaag kun je bijna 110 versies van de Bijbel vinden, die meer dan 40 talen vertegenwoordigen! En we zijn nog maar net begonnen. Het is ons doel om het voor elk persoon mogelijk te maken gratis en gemakkelijk de Bijbel in zijn eigen “hartstaal” tot zich te nemen. Dus in de komende weken en maanden, verwacht een hoop nieuwe toevoegingen.
YouVersion Versions and Languages

Voor nu, bekijk YouVersion’s eerste ThaiseDeenseArmeense en Ukraïnse Bijbels. Er zijn zelfs drie oud Griekse Nieuwe Testamenten (SBLGTR1624TR1894) voor de geleerden onder ons! Maar met veel te veel nieuwe Bijbels om op te noemen, willen we je aanmoedigen om de lijst zelf te bekijken. Versies zijn gesorteerd per taal, zodat je snel voor jezelf kunt bepalen welke je zou bevallen. Daarnaast, moedig alsjeblieft je vrienden en bekenden aan om de verscheidenheid en diversiteit die YouVersion te bieden heeft uit te proberen. Voor iedereen is er iets. We willen de volgende Bijbel uitgevers in het bijzonder bedanken voor het gratis ter beschikking stellen van hun Bijbels voor de YouVersion om te gebruiken. Dit is slechts een gedeeltelijke lijst van sommigen van deze recentelijke toevoegingen:

Maar wacht, er is meer! Hier zijn verscheidene andere nieuwe toevoegingen:

 

 

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Portugees Russisch Koreaans