Nu in het Nederlands: De Volledige YouVersion Ervaring

De Bijbel App icoon in het NederlandsNu voor de eerste keer, alles wat YouVersion te bieden heeft— De interface van YouVersion.com en de Bijbel App™, technische ondersteuning, communicatie, natuurlijk Bijbels, en nog veel meer— volledig beschikbaar in het Nederlands. Alhoewel we een deel van de website al de Nederlandse taal optie gegeven hebben bij YouVersion.com, is de website maar een klein deel van de YouVersion wereld.

Nederlands is onze tiende gelanceerde taal. De eerste was Engels, gevolgd door  Noors, Spaans, versimpeld en traditioneel Chinees, Russisch, Koreaans, Braziliaans Portugees en recentelijk, Duits. En vandaag zijn we trots om met je te kunnen delen in de vele manieren om aan de slag te gaan binnen de YouVersion gemeenschap,—volledig in het Nederlands:

●      Menu’s, Knoppen en Controls in het Nederlands. Dankzij onze wereld-veranderende gemeenschap van  YouVersion vrijwilligers, kan je nu de volledige YouVersion gebruikers interface gebruiken in het Nederlands, via je iPhone, iPad, iPod touch, Android, of BlackBerry toestel. Zet gewoon je standaard taal op Nederlands.

●      Communicatie in het Nederlands. Rechts boven van onze blogs in de Engelse versie, is een van de alternatieve talen die je kan kiezen, Nederlands. Of je nu hier start of rechtstreeks begint bij de Nederlandse Versie, je zal blogs vinden in het Nederlands die voor jou relevant zijn. Je kan nu ook met ons in verbinding komen in het Nederlands via Facebook of Twitter. Of e-mail ons een vraag in het Nederlands. En we zullen die beantwoorden—in het Nederlands! Hoe kunnen we dit doen? Het zou ons niet lukken… zonder het geweldige Nederlandstalige team van YouVersion vrijwilligers die je met passie en toewijding willen helpen in je eigen taal.

●      Nederlands Technische Ondersteuning. Heb je vragen over YouVersion.com of over de Bijbel App, bezoek dan onze splinter nieuwe Tech Ondersteuning site, ook beschikbaar volledig in het Nederlands. En mocht het gebeuren dat je niet kan vinden wat je zoekt, zend ons dan je vraag in het Nederlands, en onze Nederlandstalige vrijwilligers die bekend zijn met de YouVersion ondersteuning zullen je graag ten dienst zijn.

Je eigen verhaal is ook een belangrijk deel van het YouVersion verhaal. Als je wilt getuigen van hoe YouVersion jou heeft geholpen met het (her)ontdekken van de Bijbel, kom en vertel het ons alsjeblieft op Facebook en Twitter. En mocht je vrienden hebben van wie de taal van hun hart Nederlands is, attendeer ze dan alsjeblieft op de Bijbel app en op nl.youversion.com. Onze verlangen is om zo veel mogelijk en zo gemakkelijk mogelijk mensen in verbinding met Gods Woord te brengen, over de hele wereld en in alle talen. Jouw deelname maakt dit mogelijk.

We zijn blij dat je hier bent! We kunnen niet blijer zijn je hier te kunnen verwelkomen, onze Nederlandstalige vrienden, bij onze groeiende YouVersion Familie. Houd alsjeblieft onze blog de komende dagen in de gaten, en we zullen meer details met je delen over wat de Nederlandstalige opstart allemaal inhoud. Maar vooral, start al met het delen en het leren kennen van andere mensen hier in de YouVersion gemeenschap. Welkom! 


Dit bericht is ook beschikbaar in: English