Wereldwijd kunnen Nederlandstalige lezers en sprekers van genieten van alles wat YouVersion te bieden heeft

The Bible App™ and YouVersion.com Now in DutchAls je Nederlands spreekt of leest is de Bijbel App™ en de YouVersion.com website blij je te mogen verwelkomen bij de YouVersion familie, waar je je ook bevindt op deze wereld.Terwijl wij momenteel Het Boek (HTB) en de Statenvertaling (SV1750) aanbieden op de YouVersion Versie pagina en de Bible App™ (kijk onder “Nederlands”), zijn wij druk aan het onderhandelen om de nodige toestemmingen te krijgen om meerdere andere Nederlandse vertalingen beschikbaar te maken in de nabije toekomst.

Het doel van YouVersion is simpel, wij willen de Bijbel gratis beschikbaar stellen voor zo veel mogelijk mensen, ongeacht waar ze wonen en wat hun taal is. Maar Bijbels in de taal van je hart is maar een klein deel van deze visie. Even belangrijk zijn de vele manieren die YouVersion je geeft om met de gemeenschap in contact te komen.—de volledige gebruikersinterface (knoppen, menu’s, en controles), de interactie met sociale media (zoals Facebook en Twitter), e-mail uitwisselen, leesplannen—zelfs volledige technische ondersteuning! Onze wereldwijde gemeenschap van gepassioneerde vrijwilligers hebben recentelijk de gigantische taak ondernomen om de volledige YouVersion ervaring te vertalen in gemakkelijk te verstaan, hedendaags Nederlands die toegankelijk is voor:

Nederlandse sprekers “thuis” in Nederland. De Wereld feitenboek omschrijft Nederland als het 60e meest bevolkte land ter wereld, met 16,8 miljoen mensen, 96% van hen claimen het Nederlands als hun moedertaal. In feite, volgens Wikipedia,  is Nederlands de eerste taal van ongeveer 23 miljoen mensen en de tweede taal voor 5 miljoen anderen.

Nederlandstaligen over de hele wereld. De YouVersion gemeenschap is constant bezig mensen van over de hele wereld toe te voegen, die de bijbel App installeren op hun toestellen met het Nederlands als hun standaardtaal. Naast Nederland, is het Nederlands ook de moedertaal van België en Suriname. Deze drie staten vormen samen de Nederlandse Taalunie. En maar liefst meer dan een half miljoen Nederlandstaligen zijn verspreid over de Verenigde Staten, Canada en Australië. YouVersion bestaat werkelijk uit een wereldwijde gemeenschap en Nederlandstaligen zijn daar nu ook een belangrijk deel van die familie.

Nu, voor de eerste keer, kan je elke dag met Gods Woord aan de slag volledig in het Nederlands (Met YouVersion dan wel). Stel je eens voor: ongeacht waar je bent, de Bijbel is letterlijk zo dicht bij je als  je mobiel. En het is altijd 100% gratis, zonder verborgen kosten of in-app add-ons te betalen. Gewoon downloaden en stel je apparaat standaard taal in het Nederlands of, op sommige platforms, zelfs direct op te geven in het Nederlands in de Bijbel App!

als je Nederlandstalig bent, zijn we blij om je te verwelkomen in onze YouVersion familie! Of je nu al verliefd bent op de Bijbel of je deze voor de eerste keer aan het verkennen bent, moet de taal van je keuze niet  een barrière zijn die het je moeilijk maakt er van te genieten. We kijken uit naar het delen van je reis en ontdekkingen van Gods Woord!

Dit bericht is ook beschikbaar in: English