Upplev allt YouVersion har att erbjuda—nu på svenska

Bibeln App genom YouVersion nu tillgänglig på svenska

Du kan nu delta i YouVersion- gemenskapen på svenska. Förutom svenska översättningar av Bibeln kan du sätta gränssnittet i Bibelappen till svenska, och till och med få teknisk support på svenska! Kom och utforska allt som YouVersion har att erbjuda—på svenska!

Vår svenska lansering är den tolfte översättningen av YouVersions verktyg och resurser till ett annat språk. Vi började med engelska, men vi har haft glädjen att kunna lägga till norska, spanska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, ryska, koreanska, brasiliansk portugisiska, tyska, holländska, och nu senast franska. Idag välkomnar vi officiellt svensktalande och -läsande att uppleva YouVersion på sitt eget språk:

Svenska gränssnitt (menyer, knappar och kontroller). Det finns bara ett sätt genom vilket vi har kunnat erbjuda YouVersions verktyg på så många olika språk: tack vare outtröttliga insatser av passionerade YouVersion-volontärer. Dessa fantastiska människor har gett av sin tid och gjort översättningar för att få svenska till YouVersions gränssnitt på din iOS- (iPhone, iPad, iPod touch), Android-, BlackBerry- eller Java-enhet. Ändra helt enkelt valet av standardspråk på din enhet till svenska. Eller, om du har senaste uppdateringen av Bibelappen för iOS eller Android, kan du till och med välja svenska direkt i inställningar i Bibelappen.

Svenska e-postmeddelanden och blogginlägg. På vår Engelska version av vår blogg kan du välja svenska i listan över språk högst upp till höger. Du kan också gå direkt till den svenska versionen. Där kommer du att hitta svenska blogginlägg som rör  YouVersion-händelser. Och om du vill få uppdateringar och annan information om YouVersion på svenska, kan du enkelt registrera dig med ett gratis YouVersion-konto och sedan i Inställningarna på YouVersion.com ändra språkvalet till svenska.

Support på svenska. Gå till den svenska versionen av vår tekniska supportsida för att hitta svar på alla dina frågor om YouVersion.com eller Bibelappen. Om du inte kan hitta vad du behöver där, kontakta helt enkelt oss på svenska—och våra svensktalande volontärer på YouVersion support kommer gladeligen svara dig.

Ända sedan vi lanserade Bibelappen har visionen för YouVersion alltid varit densamma: Att göra Bibeln tillgänglig för så många människor som möjligt helt gratis, oavsett var de bor eller vilket språk de föredrar. Nu är vi glada att för första gången kunna göra det hela tillgänglig för svensktalande överallt. Att välja svenska som nästa språk för YouVersion var ett självklart val eftersom:

Svensktalande. Enligt The World Factbook är Sverige det 90:e mest folkrika landet i världen med över 9 miljoner invånare. Och svenska är inte bara det officiella språket i Sverige, utan enligt Wikipedia är det också för närvarande det mest talade nordgermanska språket med över 10 miljoner människor runt om i världen som talar det.

Svensk kommunikation. När det gäller många andra språk är inte antalet talande  nödvändigtvis kopplat till antal potentiella YouVersion-användare, men svenska är speciellt. Sverige rankas ständigt som en av de mest internetuppkopplade nationerna i världen, och fjärde landet i världen när det gäller antalet användare av smartphone då 52 % av befolkningen har dessa mobiltelefoner. Det betyder att en mycket större procent av svensktalande omedelbart kan dra nytta av att använda YouVersion på svenska.

Välkommen till YouVersion! Vi är väldigt glada att kunna bjuda in svensktalande och -läsande till den globala YouVersion-gemenskapen. Om ett par dagar kommer vi på bloggen skriva mer om den svenska lanseringen. Under tiden, får du gärna börja prata med andra YouVersion-medlemmar på Facebook och Twitter. Och om du har vänner som föredrar svenska, dela gärna med dig av denna fantastiska nyhet!

Det här inlägget finns även på: Engelska

KategorierOkategoriserade