Ontvang het Vers van de Dag, Elke Dag

Mensen vragen voortdurend of de Bijbel App ze het Vers van de Dag kan sturen, zodat ze er nooit één missen. En nu kan dat! Als je nieuw bent in de Bijbel App, het Vers van de Dag is een dagelijks geselecteerde passage, om jou aan te moedigen,  je perspectief te veranderen en jou te helpen jouw gedachten op God te richten. Natuurlijk wil je meer van de Bijbel lezen op een dag dan één vers, maar het Vers van de Dag is een snelle, gemakkelijke manier om jou eraan te herinneren wat voor jou belangrijk is.

Deze handige functie is nu beschikbaar in de Bijbel App voor iOS (nieuwste 5.1.1 versie), de Bijbel App voor Android en zelfs bij bible.com. Misschien wil je zodra je wakker wordt aan de Bijbel denken. Of overdenk je het Woord liever midden op de dag. Misschien ’s avonds voor het slapen gaan, zodat je nadenkt over de Bijbel terwil je in slaap valt. Wat jouw voorkeur ook is, vertel de Bijbel App wanneer en hoe jij jouw Vers van de Dag wilt ontvangen… en wij doen de rest!

VOTD-Graphic-smallZo ontvang jij het Vers van de Dag, elke dag:

  1. Beginscherm: Zoek een Vers van de Dag moment
  2. Tik op het instellingen tandwiel (hieronder weergegeven)
  3. Selecteer e-mail or pushmelding
    (pushmelding betekent dat het op het scherm van jouw apparaat zichtbaar wordt)
  4. Beslis de tijd waarop jij het Vers van de Dag wilt ontvangen
  5. Selecteer de Bijbelvertaling die jouw voorkeur heeft

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Duits Spaans Frans Portugees Russisch Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans