Leid met vrijgevigheid, en help om levens te veranderen.

YouVersion Kaart

We hebben deze kaart bij YouVersion. Elke keer als iemand de app opent, licht een paar seconden lang een anonieme stip op. Voor ons stelt elke stip een persoon voor, een verhaal, een leven. Onze kaart dient voor ons als een constante herinnering dat elk moment van elke dag, we jou willen helpen verbinden met de Ene die alles heeft wat je nodig hebt.

Vooral nu Pasen nadert hebben we nagedacht over manieren waarop we je kunnen helpen om dit jaar dichter naar God te groeien. In Mattheüs 6 leert Jezus ons drie traditionele manieren waarop christenen deze periode hun aandacht kunnen richten op Gods Koninkrijk:

“Als u vast…
Als u bidt…
Wanneer u geeft…”

Mattheüs 6

Uit de manier waarop Hij over deze dingen sprak, was het duidelijk dat Jezus verwachtte dat zijn volgelingen ze alle drie zouden doen. Wanneer je YouVersion financieel ondersteunt, kweek je een hart van vrijgevigheid. Je donatie maakt een eeuwig verschil in de levens van mensen over de hele wereld.

Wees onderdeel van de levensverandering die we iedere dag zien.

Doneer nu

FacebookOp Facebook delen

TwitterOp Twitter delen

E-mailVia e-mail delen

Dit bericht is ook beschikbaar in: English Afrikaans Indonesisch Duits Spaans Filipino (Tagalog) Frans Italiaans Portugees Roemeens Russisch Japans Chinees (Vereenvoudigd) Chinees (Traditioneel) Koreaans