Wees ‘n leier in vrygewigheid en help so om lewens te verander.

YouVersion se Wêreldkaart

Ons het hierdie wêreldkaart by YouVersion. Elke keer wanneer iemand die toep oopmaak, verlig ‘n anonieme kolletjie vir ‘n paar sekondes. Elkeen van hierdie anonieme kolletjies verteenwoordig vir ons ‘n persoon, ‘n verhaal, ‘n lewe. Ons wêreldkaart dien vir ons as ‘n voortdurende herinnering dat ons elke oomblik van elke dag vir jou wil help om in verbinding te kom met die Een wat alles besit wat jy nodig het.

Met Paasfees om die draai, dink ons veral na oor maniere hoe ons jou kan help om hierdie jaar tot God te nader. In Matteus 6 leer Jesus ons oor drie tradisionele maniere waarop baie Christene gedurende hierdie tydperk hul aandag op God se koninkryk kan vestig:

“As julle vas …
Verder, as julle bid …
As jy … help …”

MATTEUS 6

Aan die manier waarop Hy oor elkeen gepraat het, was dit duidelik dat Jesus van sy volgelinge verwag het om al drie te beoefen. Wanneer jy YouVersion finansieel ondersteun, kweek jy ‘n vrygewige hart en jou donasie maak ‘n ewige verskil in mense, regoor die wêreld, se lewens.

Wees deel van die lewensverandering wat ons elke dag sien.

Skenk Nou

FacebookDeel op Facebook

TwitterDeel op Twitter

E-posDeel per e-pos

Die plasing is ook beskikbaar is: Engels Indonesies Duits Spaans Filippyns (Tagalog) (Tagalog) Frans Italiaans Hollands Portugees Roemeens Russies Japanees Chinees (Vereenvoudig) Chinees (Traditioneel) Koreaans