Top vijf vragen over de Bijbel App Vrienden

De nieuwste versie van de Bijbel App is speciaal gemaakt om je te helpen Gods Woord te verkennen samen met je meest vertrouwde vrienden. Als je de Bijbel App gemeenschapskenmerken gebruikt, versterk je je relaties, en zet je de Bijbel in het midden van je vriendschappen… terwijl je dichter naar God toegroeit.

Vrienden instellingen binnen de Bijbel App

We hebben de vragen die we krijgen beantwoord, om je te helpen te beslissen hoe je je vrienden in je Bijbelervaring wilt brengen:

1. Wat gebeurt er als ik een vriendverzoek afwijs?

Als je op Afwijzen tikt voor een Vriendenverzoek, zal dat specifieke verzoek gewoon verwijderd worden. De verzoeker ontvangt geen notitie dat je zijn verzoek hebt afgewezen. Echter, als de Bijbel App dat verzoek eenmaal heeft verwijderd, kan de Verzoeker je wel een ander Vriendenverzoek sturen in de toekomst, als ze dat willen.

2. Kan ik iemand “Ontvrienden”?

Ja. Vriendschappen zijn wederzijds. Je kan altijd bepalen met wie je je Bijbel App ervaringen wil delen.

  • Tik de Hoofdmenu knop. Het hoofdmenu komt tevoorschijn.
  • Tik Vrienden. Je huidige vriendenlijst verschijnt.
  • Tik op de gebruiker wie je wilt ontvrienden.
  • Tik Vriend. De Bijbel App vraagt je of je er zeker van bent deze gebruiker te Ontvrienden.
  • Tik Ontvrienden. Nu ben je niet langer vrienden met deze gebruiker in de Bijbel App. (De verzoeker ontvangt geen notitie dat je zijn verzoek hebt afgewezen.)
    Let op: Dit betekent dat de gebruiker je opnieuw een vriendenverzoek kan sturen — en ook dat jezelf een vriendenverzoek kan sturen als je later van gedachten verandert.

3. Hoeveel vrienden kan ik hebben in de Bijbel App?

Tot 150. Onderzoeken zeggen dat mensen alleen de capaciteit hebben om zoveel significante relaties te onderhouden. Het beperken van jouw Bijbel App vriendschappen met mensen die jij goed kent, creëert een omgeving voor eerlijke gesprekken en geeft ruimte om ideeën uit te wisselen met trouwe vrienden rondom het Schriftwoord.

4. Kunnen mijn Vrienden al mijn Bijbel App activiteiten zien?

Standaard, ja. Maar je kan je Bijbel App activiteiten aanpassen, dus je kan kiezen wie wat kan zien.

  • Likes en Reacties. Je kan activiteiten van Vrienden liken en erop reageren, en ook op die van jezelf. Je likes en reacties verschijnen op de thuispagina van je Vrienden, en ook onder de activiteit welke je hebt geliked, of waarop je hebt gereageerd. Om iets niet meer leuk te vinden, tik gewoon weer op het hartje. Om éen van je reacties te verwijderen:
    • iOS: Veeg naar links op je reactie, en verwijder deze dan.
    • Android: Houd je reactie lang ingedrukt, en verwijder deze dan.
    • Web: Tik op de “x” aan de rechterkant van je reactie.
  • Hoogtepunten. Je Hoogtepunten verschijnen op de pagina van je vrienden als je ze creëert. Om éen van je hoogtepunten te veranderen of verwijderen: Ga naar het Hoofdmenu > Hoogtepunten. Vind het Hoogtepunt dat je wil veranderen, tik op de Instellingen icoon, en selecteer welke je wilt.
  • Bladwijzers. Als je van een passage een bladwijzer maakt, laten de pagina’s van je vrienden zien waarvan je een bladwijzer hebt gemaakt, maar het laat niet de titel of de labels daarvan zien. Om éen van je Bladwijzers te veranderen of verwijderen: Ga naar het Hoofdmenu > Bladwijzers. Vind de Bladwijzer welke je wilt veranderen, tik de Instellingen icoon, en selecteer welke je wilt.
  • Bijbelplannen. Als je met een Plan begint, vraagt de Bijbel App of je deze Plan activiteit wilt delen met je vrienden. Als je Nee zegt, wordt dat plan getagd als Privé, en zal geen van je Plan activiteit verschijnen op de feeds van je vrienden. Als je Ja zegt, dan zullen de feeds van je vrienden laten zien dat je met dat Plan begonnen bent. Ze zullen ook elke keer zien dat je een dag van het Plan voltooit, en wanneer je het Plan beëindigt. Om deze instellingen wanneer dan ook te veranderen, kan je gewoon naar de instellingen van een plan gaan, en Privé of Alleen-Vrienden selecteren.
  • Notities. Als je een Notitie creëert, kan je deze op Publiek zetten, Vrienden, Privé, of Opslaan als klad. Om éen van je Notities te veranderen of te verwijderen: Ga naar Hoofdmenu > Notities. Vind de Notitie die je wil veranderen, tik op de Instellingen icoon, en selecteer welke je wilt.

5. Wat brengen Vrienden me in mijn Bijbel App ervaring?

  • Vertrouwen. Jij, en elke vriend accepteren dat je verbonden bent, zodat je je ervaring kan vormgeven rond de mensen die het dichtst bij je staan. En als je gaandeweg enige aanpassingen wil doen, kan je Vrienden Toevoegen of Ontvrienden op elk moment.
  • Bemoediging. Zie de Bijbel Plannen van je Vrienden, en bemoedig elkaar ermee door te gaan. Deel wat je leert van het leesstuk van een bepaalde dag, of gewoon dat gedeelte dat je het mooiste vond van die dag.
  • Gesprekken. Like en reageer op elkaars Bladwijzers, Hoogtepunten, Notities, en andere activiteiten. Bediscussieer wat je leest, vraag vragen, deel inzichten, en bid voor elkaar.
  • Groei. Mensen van over de hele wereld hebben ons verteld dat je verbinden door de Bijbel App met je vrienden heeft geholpen om het begrip van de bijbel te laten groeien. En net zoveel mensen zeggen dat de Bijbel delen met vrienden hen dichter bij elkaar brengt.

Wil je meer weten?

Deze serie van blogposten kan je helpen alles te begrijpen over de Bijbel App:

This post is also available in: Engels Duits Spaans Frans Portugees, Brazilaans Russisch Vereenvoudigd Chinees Traditioneel Chinees Koreaans