🎬 Sien Jesus deur die oë van sy vriend, Johannes.

Lumo - Die Evangelie van Johannes

Put vreugde uit Die Evangelie van Johannes… nou in Afrikaans!

Daar was ‘n man, gestuur deur God, met die naam Johannes. Hy het gekom met die doel om ‘n getuienis te lewer; om van die lig te getuig sodat alle mense op grond van sy getuienis sou glo.

JOHANNES 1:6-7

Die Evangelie van Johannes laat jou Jesus se lewe sien deur die oorspronklike vertelling van een van sy beste vriende, sy dissipel Johannes. Aangebied deur YouVersion se vennoot Lumo Project, Die Evangelie van Johannes gebruik die volledige teks van dié Nuwe Testamentiese boek woord-vir-woord as vertelling en teks. En nou, vir die eerste keer ooit, kan jy uitgesoekte snitte van Die Evangelie van Johannes in die Bybel App en deur Bible.com in Afrikaans geniet!

Kyk Nou